Chanice Photography

About me

Hi, Ik ben Chanice. Inmiddels 31 jaar en wonend in Castricum in mijn eigen paleisje. Samen met mijn lieve hond Honey wonen we daar nu 1 jaar. Fari staat helaas niet aan huis maar bij mijn lieve vriendin in Egmond. Door de paarden liefde is ook mijn liefde gegroeid in de paarden fotografie.

Wil jij meer weten over hoe dit tot stand is gekomen, scroll dan even door naar beneden. Wil jij meer zien.. wat mijn werk inhoudt? Klik dan op de button hieronder 'Portfolio'

Portfolio

Over Chanice Photography

Welkom bij Chanice Photography, waar beelden spreken en de unieke connectie tussen mens en paard tot leven komt. Ik ben Chanice, een gepassioneerde fotograaf en videograaf met een speciale focus op paardenfotografie. Mijn missie is het vastleggen van de pure schoonheid en bijzondere band tussen mens en paard, en dit vertaal ik in zowel foto's als meeslepende videoverhalen.


Wat Drijft Mij

Mijn liefde voor paarden en de kunst van het vastleggen van momenten heeft me geïnspireerd om Chanice Photography te starten. Als paardenliefhebber begrijp ik de diepe connectie die mensen met deze geweldige dieren hebben. Mijn doel is om niet alleen foto's te maken, maar echte emoties en de unieke persoonlijkheden van zowel mens als paard vast te leggen.


Fotografie: Het Vangen van Magische Momenten

In mijn fotografiewerk leg ik de puurheid van de relatie tussen mens en paard vast. Elk beeld vertelt een verhaal, waarin de kracht, gratie en liefde tussen de twee hoofdrolspelers centraal staan. Ik ben gespecialiseerd in het vastleggen van intieme momenten, waarbij de band tussen ruiter en paard centraal staat.


Videografie: Short Stories in Slomo

Mijn videografiewerk gaat verder dan traditionele paardenvideo's. Ik vertel korte verhalen (short stories) waarin de persoonlijkheid van de paarden tot leven komt. Door gebruik te maken van slomo beelden, breng ik de kleinste details en emoties naar voren, waardoor elke beweging en interactie intenser wordt vastgelegd.


Bonus: Drone Beelden voor een Nieuw Perspectief

Als een extra optie bied ik drone beelden aan om een uniek perspectief te geven aan mijn fotografie en videografie. Hiermee kan ik adembenemende luchtopnames maken van jou en je paard, waardoor de schoonheid van de omgeving en de bijzondere band vanuit een nieuw oogpunt wordt belicht.


Mijn Belofte aan Jou

Bij Chanice Photography streven we naar niet alleen het leveren van prachtige beelden, maar ook naar het vastleggen van de essentie van de relatie tussen mens en paard. Elk project is voor mij een unieke kans om emoties, schoonheid en verhalen te vangen die een leven lang meegaan.


Neem Contact Op

Wil je jouw bijzondere band met je paard vastleggen? Of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van mijn fotografie en videografie diensten? Neem gerust contact op. Samen kunnen we bespreken hoe we jouw unieke verhaal kunnen vertalen naar adembenemende beelden.

Bedankt voor het bezoeken van Chanice Photography. Laten we samen de magie van jouw paardenverhaal vastleggen!


Met vriendelijke groet,

Chanice