Herfst shoot met Kelly


De herfst heeft altijd iets magisch: de knisperende bladeren onder je voeten, de warme tonen van de bladeren en natuurlijk het prachtige zonlicht dat door de bomen sijpelt. Al eventjes geleden mocht ik Kelly en haar Jonkie op de foto zetten duinen.


De Noord-Hollandse Duinen

De locatie voor deze fotoshoot was makkelijk kiezen, Kelly woont namelijk aan het Noord-Hollands Duinreservaat. De duinen staan bekend om hun mooie en gevarieerde landschappen. Van verschillende duinlandschappen tot dichte bossen en de zandvlaktes niet vergeten, het biedt een perfecte achtergrond voor elke fotoshoot, waardoor je ook gemakkelijk diversiteit in foto's kunt krijgen in 1 shoot. Als kers op de taart hadden we het geluk dat de zon scheen! Hierdoor hebben de foto's nog meer magie met zich meegekregen.


Kelly en haar knappe vos!

Een prachtig paard, met een voskleurige vacht die glansde in het warme herfstlicht, zo kunnen we hem het beste beschrijven. Zijn statige houding en nieuwsgierige blik voegden een wat speelsheid toe aan de serie. Het contrast tussen de aardetinten van zijn vacht en de levendige herfstkleuren van de omgeving creëerde een visueel magisch beeld dat de essentie van het seizoen vastlegde.


De Magie van het Zonlicht

Het herfstachtige zonnige weer voegde een extra laag toe aan de magie van deze fotoshoot, zoals ik al eerder benoemde. Het zonlicht, die door de bladeren van de bomen, zorgde voor een warme gloed maakt van elke foto een plaatje. Het was alsof de natuur zelf de perfecte belichting voor ons creëerde.


Authenticiteit in Beeld: Fotografische Stijl

Bij het vastleggen van deze beelden streefde ik naar een fotografische stijl die recht deed aan het moment maar ook zijn recht deed naar dit prachtige stel. Natuurlijk speelt het licht een grote belangrijke rol in alle foto's. We hebben er ook samen voor gezorgd dat er niet teveel geposeerd werd, zodat de foto's een hele fijn sfeer hebben gekregen. Ik vind het zelf altijd heel tof om de band tussen mens en dier terug te kunnen laten komen op beeld. We hebben daarom ook wat korte film materiaal gemaakt deze dag, waarin deze band nog beter uitkomt.


Als je op zoek bent naar een professionele fotograaf die de magische band van jouw en jouw paard kan vastleggen, neem dan gerust contact met mij op. Samen kunnen we een onvergetelijke ervaring creëren en de magie van het seizoen vastleggen in adembenemende beelden.


Kortom, deze herfstfotoshoot was een feestje zo in onze 'achtertuin', waarbij het paard en de omgeving samensmolten in de herfstkleuren. Neem een kijkje in mijn galerij of check mijn instagram @chanicephotography , waar ik je meesleep in mijn magie!